Het inklapsysteem

Veiligheid

Doordat de Scootwagen nu voorzien is van het inklapsysteem is het inklappen van de Scootwagen een stuk gemakkelijker en veiliger geworden. D.m.v. een slipkoppeling op de ratel is het onmogelijk dat de Scootwagen tijdens het inklappen terug kan vallen. Tijdens het inklappen kunt u zoals u op de foto ook ziet de trailer in een piramide vorm laten staan zonder dat de trailer weer neerklapt.
Dit is allemaal ontwikkeld zodat de trailer nooit op u of om kan vallen.

gemakkelijkheid

De Scootwagen is speciaal ontworpen voor het kunnen vervoeren van uw 3-wielfiets, scootmobiel of bakfiets. Tevens kunt u ook tot nog wel 2 extra (elektrische) fietsen mee nemen terwijl uw kogeldruk onder de maximum van 50kg blijft! Tevens kunt is de Scootwagen zeer makkelijk op te bergen en neemt deze weinig ruimte in. Het is zelfs mogelijk de Scootwagen mee uw hotelkamer in te nemen!

het zelfde maar toch anders

Het inklapsysteem is op een bestaande Scootwagen ontworpen. Dit betekend dat als u al een Scootwagen in het bezit heeft, deze aangepast kan worden.

Ook zijn de twee vosjes komen te vervallen waar de Scootwagen verticaal op staat. De vosjes zijn vervangen door inschuifbare klapwielen.

Ook bevind zich nu een neuswiel op de trailer zodat het optillen naar uw trekhaak minder ver/zwaar is, tevens is dit ook voor uw veiligheid zodat de dissel NOOIT op uw voet kan vallen.