Ramen tinten

Privacy

Het blinderen van uw ramen zorgt ervoor dat de medeweggebruiker nauwelijks tot niet naar binnen kan kijken. Doordat het lastiger word gemaakt om van buiten naar binnen te kijken zal minder snel uw waardevolle spullen in de auto opgemerkt worden en is de kans op diefstal kleiner.

De voorportieren ( voor de B-stijl) mogen tot maximaal 50% licht doorlaten volgens de wet. Alle ramen achter de B-stijl mogen zo donker getint worden als u wilt zolang de auto beschikt over een rechter en een linker buitenspiegel.

Warmte werend/ uv werend

Onze blindeer folies zijn warmte werend en UV werend. Dit zorgt ervoor dat in de warme zomerdagen uw auto minder snel warm wordt en uw deurpanelen niet aangetast worden door het UV licht.

Stoere look

Het tinten van uw ramen brengt voordelen met zich mee zoals u hierboven al gelezen heeft. Nog een groot voordeel is dat uw auto een compleet andere look krijgt. Met behulp van verschillende percentages tint kunt u er zelf voor kiezen hoe donker u de ramen wilt hebben en wat u bij uw auto vind passen. Dit geeft uw auto een extra stoere look en in sommige gevallen zal dit er voor zorgen dat u uw auto gemakkelijker verkoopt.

Neem contact met ons op voor een offerte en een afspraak!

Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden